Militaire training/teambuilding

Onder professionele begeleiding voert u, samen met uw teamgenoten, zowel spannende als amusante missies uit. Met behulp van boomstammen, touwen, zandzakken en andere attributen zult u de uitdagende missies proberen te overwinnen. De missies die u krijgt kunt u alleen als groep overwinnen. Communicatie en samenwerking is dan ook van groot belang. Naast de missies zult u nog andere obstakels zoals mul zand, omgeploegde akkers en sloten tegenkomen die overwonnen moeten worden. Na afloop van de militaire vorming zullen de missies geëvalueerd worden onder begeleiding van de instructeurs.

Iedereen, ongeacht fysieke conditie, kan deelnemen aan de militaire vorming. De missies worden dan ook aangepast aan de fysieke mogelijkheden van de groep.

Welke missie u ook kiest, de sleutelwoorden: professionaliteit, teamspirit, creativiteit en avontuur staan op de voorgrond.

Vragen en inschrijvingen
Wilt u één of meerdere personen aanmelden voor militaire training/teambuilding en of heeft u nog vragen of wilt u de training bespreken met ons, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.